Kövess minket

Hogyan lehet sikeres a pályázatom?

Főoldal AZ IDŐ PÉNZ!

Az idő pénz! Miért adna lépéselőnyt konkurenciájának?

Minden pályázat más feltételrendszerrel bír, de van jó néhány alapfeltétel melyet mindenképp (az esetek 90%-ban) teljesítenie kell Önnek és/vagy cégének ahhoz, hogy egyáltalán pályázhasson. Bízzuk szakemberekre pályázatunk ha valóban sikeres pályázati anyagot akarunk leadni, amelynek esélye lehet arra, hogy győztesként kerüljön ki a tenderből.

Bár „szőrszálhasogatásnak” tűnhet, de minden jelentéktelennek, apróságnak tűnő dolognak stimmelnie kell a cégében ahhoz, hogy sikeresen pályázzon! Sajnos sokan nincsenek tisztában a lényeges előzetes teendőkkel, ezért a támogatás igénylésekor jönnek rá arra, hogy önhibájukból adódóan nem pályázhatnak!

Minden esetben azt tanácsoljuk meglévő, vagy leendő ügyfeleinknek, hogy lehetőleg minél előbb kezdjük meg a felkészülést a kiszemelt pályázatra! Hiszen minél hamarabb szembesülünk az esetleges hiányosságokkal, annál több időnk van azok kiküszöbölésére.
A letölthető dokumentumban található feladatok egy részét a könyvelőjével együttműködve, és főként az ő bevonásával kell elvégezni a 2022-es üzleti év lezárása előtt ahhoz, hogy a vállalkozás 2023-ban pályázatképes legyen. A 2022-es üzleti év legkésőbb 2023. februárjában kerül lezárásra.

Az ajánlat összeállításakor gyakran elkövetett adminisztratív hibák miatt a pályázót első körben hiánypótlásra, vagy felvilágosítás adásra szólítják fel, aminek teljesítése adott esetben jelentős pluszmunkával jár.

 

Az előkészületek egy része a vállalkozás tulajdonosát érinti, ezekkel mindenképp szükséges tisztában lenni és minél hamarabb elindítani a folyamatokat – hiszen van, ami hosszú időt vesz majd igénybe.

Emellett számos tényezőben a könyvelője tud majd segíteni. Bizonyos könyvelési feladatok elengedhetetlenek, hiányuk esetén pedig a vállalkozás akár egy évre is kieshet a pályázási folyamatból.

Ne bízza a véletlenre a fejlesztéseit, kérje a legjobb pályázati szakértőink segítségét!

Az előminősítés után átbeszéljük a vállalkozás jelenlegi helyzetét, felmérjük, hogy milyen pályázati lehetőségekre lesz, illetve lehet jogosult. Ha úgy gondolja szeretne velünk együttműködve felkészülni a pályázatokra, küldünk egy adatbekérőt A dokumentumban listázott feladatokat a könyvelőjével együttműködve, és főként az ő bevonásával kell elvégeznie a 2022-es üzleti év lezárása előtt ahhoz, hogy a vállalkozás 2023-ban pályázatképes legyen.

 

Ezeknek az elvégzése esetén Ön vállalkozása is biztosan pályázatképes lesz!

Derítsd ki, hogy pályázhatsz-e!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és azonnal megtudod, hogy részt tudsz-e venni a fenti pályázatban!

Mire fordítható a pályázati támogatás?

 

Ezeknek az elvégzése esetén Ön vállalkozása is biztosan pályázatképes lesz!

A következő hét évben, 2021–2027 között az új pályázati ciklus, valamint a koronavírus miatti helyreállítási alap (Next Generation EU) segítségével több, mint 50 milliárd eurónyi forrás érkezik.

  • új eszköz- és gépbeszerzés,
  • technológiafejlesztések,
  • ingatlan beruházás
  • IT fejlesztések, képzések licencek beszerzése,
  • bérköltség támogatás, munkavégzés feltételeinek javítása.