Kövess minket

Pályázatfigyelés

Főoldal Pályázatfigyelés

Pályázatfigyelés

Tudod milyen érzés lemaradni egy pályázati lehetőségről, csak azért mert nem vagy késve hallasz róla?

 

Bosszantó. Szörnyű szembesülni azzal, hogy a lehetőség amire vártunk ott volt és mi mégsem éltünk vele. Reménykedni, hogy majd később újra lesz. Ez az érzés sosem jó.

 

De nem csak az érzés nem jó, hanem az eredménye sem. Mert nem tudod megvalósítani a fejlesztési elképzeléseid, mert nem lépsz előre. Ez rossz Neked, rossz a cégnek, rossz azon beszállítóknak akikre pozitív hatást gyakorolna a fejlesztésed, azon munkatársaknak, akiket emiatt nem veszel fel és még hosszasan sorolhatnánk.

 

Sőt, még a pályázat kiírójának sem jó, mert lehet, hogy nem a legjobb helyre kerül az adott pályázati forrás.

 

Éppen ezért nagyon fontos, hogy időben értesülj a pályázati lehetőségekről.

Ne maradj le a pályázati lehetőségekről!

 

2022-ben már az év elejétől jelentős pályázatok nyílnak meg, Magyarország az elsők között tette elérhetővé a Széchenyi Terv Plusz program keretében a 2021-2027-es uniós fejlesztési időszak forrásait.  A COVID világjárvány hatásainak a mérséklésére a kormány Gazdaságvédelmi Akciótervet dolgozott ki, melynek keretében továbbra is fokozottan jelennek meg új pályázati lehetőségek 2022. januártól!

Számos kitűnő, vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére.

 

A sok kiírás között nem lesz egyszerű a kiigazodás, és itt is, mint mindig, az tud majd profitálni, aki időben rendelkezik a megfelelő információval.

A pályázati felhívások és útmutatók gyakran nem közérthetően, nagy terjedelemben kerülnek megfogalmazásra, a nem gyakorlott szem elveszik a 70-100 oldalas leírásokban.  E-mailben küldött Napi Pályázati Értesítőink egyszerűsítve mutatják be a legfontosabb pályázati kiírásokat, elsősorban a „Ki, Mire, Mennyit és Mikor?” kérdésekre adnak választ.  Természetesen az összefoglalók után elérhetővé tesszük a terjedelmes pályázati útmutatókat is.

A pályázatfigyelés keretében nem csak hírlevelet küldünk az aktuális vagy a közeljövőben várható pályázati lehetőségekről. Ennél sokkal többet nyújtunk.

 

Munkatársaink megismerve a céged helyzetét, fejlesztési céljait, folyamatosan és személyesen tájékoztatnak az éppen aktuális, illetve a várhatóan megjelenő pályázati lehetőségekről. Ez azért rendkívül fontos, mert ha akkor értesülsz egy pályázatról, amikor az kiírásra kerül, akkor nagyon gyakran már késő, egész egyszerűen lecsúszol a lehetőségről.

 

A pályázatokra érdemes előre készülni, hogy amikor azok megjelennek, akkor startra készre állj és a lehető leggyorsabban be tudd adni a pályázatod. Nagyon gyakran ez a sikeres pályázat titka és pontosan ezért értékes pályázatfigyelés szolgáltatásunk, mert így biztosan nem maradsz le a számodra fontos pályázati lehetőségekről.

Értesüljön időben a pályázatokról. Irtakozzon fel!

Folyamatos tájékoztatást nyújtunk az új pályázatokról!