Kövess minket

Projektmenedzsment

Főoldal Projektmenedzsment

Projektmenedzsment

A pályázati elnyerése csak az első lépés. Sokan itt hátrdőlnek, pedig a munka dandárja többnyire még hátravan. A pályázati forrás elnyerését követően az elnyert támogatás lehívása, a projekt megvalósítása sokszor nehéz feladat.

Csapatunk jelentős tapasztalattal rendelkezik a projektmenedzsment területén is, így ismerik az eljárási rend szabályrendszerét és a projekt megvalósítása során felmerülő esetleges buktatókat.

HATÁRIDŐRE ÉS PROBLÉMAMENTESEN

A pályázati források sikeres lehívásának a kulcsa, hogy az egyes pályázati jelentések a megfelelő formában és határidőre kerüljenek benyújtása. A hiánypótlások, vagy tévesen elkészített jelentések idő- és pénzveszteséget is jelenthetnek a pályázónak.

 

Ügyfeleink társaságunk támogatását élvezik a támogatási szerződés megkötésétől az utolsó kifizetési kérelem elfogadásáig. Azaz a fenntartási időszak végéig segítünk az elnyert támogatás lehívásában, megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a pénzhez jutás folyamatát.

 

Jelentős tapasztalattal rendelkezünk az esetleges műszaki tartalom módosításokban, kifogáskezelésben, illetve helyszíni ellenőrzések megfelelő lebonyolításában és támogatásában, azaz egy beruházá során a hatósági ellenőrzés során jelen vagyunk és ott képviselünk Téged.

A HIBÁTLAN MEGVALÓSÍTÁS ÖNMAGÁBAN NEM ELÉG

Hiába valósítod meg a pályázatban leírt fejlesztést pontról-pontra, ez önmagában még nem elég. Ahhoz, hogy a pályázatod meg is kapja az elnyert támogatást még számos paraméternek kell eleget tenned, különben elbukhatod a támogatást.

Mire kell odafigyelned?

  • Formai követelmények
  • Árajánlatkérések menete és dokumentálása
  • Határidők és jelentések megfelelő beadása
  • Indikátorok
  • Elszámolható és nem elszámolható költségek

A projektmenedzsment pontosan azért fontos, hogy az elnyert pályázati forrást problémamentesen, kényelmesen és határidőre megkapd. Ellenkező esetben egy nehéz és stresszes időszak elé nézhetsz.