Kövess minket

Rólunk

Főoldal Rólunk

FUTURE BUSINESS TENDER KFT.

A jövőd pályázatát mi írjuk!

Király László

Király László pályázati szakértő, aki egyben a Future Business Tender kft tulajdonosa is.  Közel 7. éve tevékenykedem ezen szakterületen, több pályázati dömpingen is túl vagyok már. 

Munkám meghatározó részét a mezőgazdasághoz kapcsolódó pályázatok elkészítésének segítése, koordinálása adja. Óhatatlanul is felmerül a kérdés, kötődöm-e valamilyen módon amezőgazdasághoz?
Igen, hiszen gazdálkodó családban nőttem fel, ahogy az itt lenni szokott, hamarabb kereste a lábam a traktor pedálját, mint a gépkocsiét. Ezt követően, szintén egy családhoz kötődő több száz hektáros gazdaságban dolgoztam, mint segítő, itt lehetőségem volt belelátni egy ilyen méretű vállalkozás mindennapjaiba, kihívásaiba, lehetőségeibe. A gazdaság magában foglalt kertészetet, szántóföldet,fóliasátras termesztést, állattenyésztést is. Ezáltal minden területről sikerült tapasztalatokat szerezni. Ezeket ötvözve tudom igazán, hogy milyen kaliberű gazdaságnak milyen pályázatra van szüksége, illetve a legfontosabb, hogy azt, hogyan kell és tudja majd megvalósítani. A visszajelzések alapján ez nagyon szimpatikus a gazdák számára, hogy hamar közös „hangra”, nevezőre jutunk.
A legfontosabb küldetésem, hogy a Gazdálkodókat pályázati forráshoz tudjam juttatni, uniós forrásból tudjanak fejleszteni, növekedni, illetve a háttér adminisztráció tehermentesítésével könnyebbé tudjam tenni a gazdálkodásukat!
Ezáltal kényelmesebben és nyugodtabban tudják a mezőgazdasági termelést végezni.
FBT (52) (1)

Országh Evelin

A pályázatíró irodánál, mint irodavezető és pályázati tanácsadó dolgozom 2021 óta.
Irodavezetőként elég sokrétű az elvégzendő feladat, hiszen nem egyszerű megszervezni
napról-napra egy iroda életét, amely magában foglalja az adminisztratív ügyviteli feladatokat,
a részfeladatok összefogását, a kollégák teljesítését segíteni, irányítani. Mindezek mellett,
számomra az is egy nyilvánvaló feladat, hogy egy olyan munkahelyi légkört tudjak
megteremteni a kollégák számára, amelyben szívesen dolgoznak. A sok feladat és teendő
engem soha nem hátráltat, inkább motivál, hogy gördülékenyen tudjunk dolgozni.
Pályázati tanácsadóként is jelen vagyok a cég életében. A legfőbb küldetésem az, hogy az
ügyfeleink meg tudjuk találni és elérni azt a forrást, amivel meg tudják valósítani az álmaikat
és elképzelt fejlesztéseiket. Nagyon fontos számomra a bizalom kialakítása és egy
hosszantartó, együttműködő kapcsolat fenntartása az ügyfeleimmel.
Az életemben meghatározó cél a folyamatos fejlődés és az ügyféligény maximális
kiszolgálása.

Turgyán Dóra

Turgyán Dóra vagyok, 2022. szeptember óta dolgozom a cégnél, mint pályázati tanácsadó. A
feladataim közé az értékesítés és a mezőgazdasággal kapcsolatban felmerülő adminisztratív
feladatok tartoznak. Egyetemi éveim alatt főként a szállodamenedzsment és a
rendezvényszervezés szakirány foglalkoztatott, ezen szakirányon szereztem diplomát, de a
Covid közbeszólt, így nem ezen a munkaterületen helyezkedtem el.
A szüleim mezőgazdasággal foglalkoznak, kiskorom óta belelátok a mezőgazdasági
folyamatokba, így egyáltalán nem jelent gondot a gazdálkodó fejével gondolkodni, tudom
nagyon jól, melyek azok a fontos dolgok, amik elengedhetetlenek egy gazdaság, vállalkozás
számára. Előző munkahelyemen is ebben a szektorban voltam, mint mezőgazdasági
szaktanácsadó asszisztens, így teljes körben tudtam segíteni, kontrollálni a gazdák
adminisztratív feladatait. Célom, hogy mind a szaktanácsadói, mind a pályázati vonalon
tudjam segíteni a gazdálkodó ügyfelek sikerességét céljuk elérésével kapcsolatban.
Mindig fontos szempontnak tartottam a munkámban a folyamatos fejlődést, hogy szakmailag
a legjobban tudjam segíteni az ügyfeleimet.

Karaffa Ákos

Nyitott gondolkodású,pozitív beállítottságú önálló ember vagyok.

A kereskedelemben és értékesítésben szerzett tapasztalataim alapján, fontosnak tartom a vevők igényeinek és szolgáltatás iránti elvárásainak előtérbe helyezését.

Jó csapatjátékos vagyok, és szívesen inspirálódok munkatársaim kompetenciájából.

Hiszek a proaktív, kihívást jelentő, elismerő hozzáállásban, és folyamatosan törekszem mind szakmai, mind személyes fejlődésre.

Széleskörű tanácsadást nyújtok a cég ügyfeleinek az uniós és hazai pályázati támogatások elérésében és felhasználásában, különös figyelmet fordítva a partnerek pályázati forrásokhoz való juttatására.

A folyamatos fejlődésben, a magas színvonalú ügyfélkiszolgálásban és a maximális ügyfél-elégedettségre való törekvésben hiszek.

Hadar István

Hadar István vagyok a Future Business Tender Kft pályázati tanácsadója. Több éves tanácsadói, értékesítői tapasztalattal választottam ezt a területet. 2023-ban csatlakoztam a csapathoz.Ügyfélorientált vagyok, ami azt eredményezi, hogy együtt megtaláljuk az ügyfél számára megfelelő pályázati lehetőségeket.Mindennapi munkám során célom,hogy az ügyfél át lássa, meg értse, a pályázatokban rejlő potenciált, ami elősegíti a stabil és hosszú távú fejlődését. Legfőbb feladatomnak mégis azt tartom, hogy fel készítsem pályázót a rá váró pályázatra,összehangolni gazdaságát a pályázati feltételekkel, mert a lépéselőny alapja a sikernek.
Emellett a szabadidőmet a családi programok, a sport és a pihenés jellemzi.

Veress Mariann

Veres Marianna vagyok közel 20 éves pályázatírói és projektmenedzseri tapasztalattal rendelkezem, gyakorlati tapasztalataimat felhasználva segítem a vállalkozói, önkormányzati, valamint a civil szférát eligazodni a pályázatok világába.

Ügyfeleimnek személyre szabottan nyújtok segítséget, fontosnak tartom, hogy a projekt ötlettől a fenntartási időszak végéig segítsem Ügyfeleimet, hiszen ekkor mondhatjuk, hogy a pályázatot sikeresen lezártuk. 

Munkám során mindig arra törekeszem, hogy ügyfeleim pályázatait úgy kezeljem, mint a saját pályázataimat a legnagyobb figyelemmel és gondoskodással. 

Fő szakterületeim a vállalkozásfejlesztési pályázatok, vidékfejlesztési pályázatok, önkormányzati pályázatok, civil pályázatok.

Szabadidőmet legszívesebben a párommal és a kisfiammal töltöm szeretünk kirándulni, utazni és sportolni.

Rólunk

A mi fő fókuszunk, hogy ügyfeleinket pályázati forrásokhoz segítsük. Úgy gondoljuk, hogy a rendelkezésre álló pályázatok kitűnő lehetőséget nyújtanak, hogy a vállalkozások a megvalósítandó fejlesztési céljaikhoz forrást találjanak.

 

Ugyanakkor azt is látjuk, hogy a pályázat a legtöbb cégvezető számára kifejezetten bonyolultnak és bizonytalannak tűnik, amely miatt sokan távolságtartással vagy nagyon óvatosan kezelik azt.

 

Pedig nem feltétlenül kell ennek így lennie.

Szakértőink az első lépéstől az egyes projektek sikeres és szabályszerű végrehajtásán keresztül, a pályázati folyamat minden egyes lépésében segítik ügyfeleinket azért, hogy az egyes pályázatok sikeresen és problémamentesen záruljanak, ügyfeleink megelégedésére.

 

Eredményesen, kényelmesen, stresszmentesen

Ehhez azonban több dolog nélkülözhetetlen. Egyrészt elengedhetetlen feltétel az aktuális támogatási rendszer, eljárásrend, a hatályos jogszabályi környezet alapos ismerete. Eredményesen pályázni ugyanis kizárólag a lehetőségek és szabályok ismerete mellett lehet.

 

Másrészt kritikus ismerni ügyfeleink fejlesztési elképzeléseit, igényeit. Hiszen csak úgy tudunk számukra pályázati lehetőségeket kínálni, ha tudjuk, hogy mit szeretnének elérni.

 

Harmadrészt tisztában kell lennünk az új és a kiírás előtt álló pályázatokat. Sokan azért maradnak le egy-egy igazán jó pályázati lehetőségről, mert arról nem vagy csak túl későn értesülnek, amikor már vagy a határidő vagy a rendelkezésre álló pályázati keret túl szűkös. Az ügyfeleinkkel ez nem fordulhat elő.

 

Ha szeretnéd a céged fejleszteni, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő pályázati forrást!

Szerezz pályázati forrásokat céljaidhoz!