Kövess minket

Rólunk

Főoldal Rólunkold

FUTURE BUSINESS TENDER KFT.

A jövőd pályázatát mi írjuk!

Rólunk

A mi fő fókuszunk, hogy ügyfeleinket pályázati forrásokhoz segítsük. Úgy gondoljuk, hogy a rendelkezésre álló pályázatok kitűnő lehetőséget nyújtanak, hogy a vállalkozások a megvalósítandó fejlesztési céljaikhoz forrást találjanak.

 

Ugyanakkor azt is látjuk, hogy a pályázat a legtöbb cégvezető számára kifejezetten bonyolultnak és bizonytalannak tűnik, amely miatt sokan távolságtartással vagy nagyon óvatosan kezelik azt.

 

Pedig nem feltétlenül kell ennek így lennie.

Szakértőink az első lépéstől az egyes projektek sikeres és szabályszerű végrehajtásán keresztül, a pályázati folyamat minden egyes lépésében segítik ügyfeleinket azért, hogy az egyes pályázatok sikeresen és problémamentesen záruljanak, ügyfeleink megelégedésére.

 

Eredményesen, kényelmesen, stresszmentesen

Ehhez azonban több dolog nélkülözhetetlen. Egyrészt elengedhetetlen feltétel az aktuális támogatási rendszer, eljárásrend, a hatályos jogszabályi környezet alapos ismerete. Eredményesen pályázni ugyanis kizárólag a lehetőségek és szabályok ismerete mellett lehet.

 

Másrészt kritikus ismerni ügyfeleink fejlesztési elképzeléseit, igényeit. Hiszen csak úgy tudunk számukra pályázati lehetőségeket kínálni, ha tudjuk, hogy mit szeretnének elérni.

 

Harmadrészt tisztában kell lennünk az új és a kiírás előtt álló pályázatokat. Sokan azért maradnak le egy-egy igazán jó pályázati lehetőségről, mert arról nem vagy csak túl későn értesülnek, amikor már vagy a határidő vagy a rendelkezésre álló pályázati keret túl szűkös. Az ügyfeleinkkel ez nem fordulhat elő.

 

Ha szeretnéd a céged fejleszteni, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni a megfelelő pályázati forrást!

Szerezz pályázati forrásokat céljaidhoz!